Salgskurser – Motivér dine kunder med en fornyet salgsstrategi

Kundeakademiet tilbyder kurser af én eller flere dages varighed, hvor du og dine kolleger får muligheden for at udvikle et specifikt aspekt af jeres salgsproces. Vores kurser henvender sig primært til personer, der sidder i roller såsom rådgiver eller konsulent, hvor de ikke nødvendigvis anskuer sig selv som sælger men alligevel har salg som en del af deres rolle. Vores kurser motiverer deltagerne til at finde værdi og glæde i salgsprocessen.

Men at finde denne glæde kræver, at de kan skabe en autentisk salgsproces, hvor gode relationer og reel kommunikation danner baggrund for et øget salg og stigende efterspørgsel på jeres services – og det hjælper vi med!

Se videoen og lær mere om vores Salgskurser

En alternativ tilgang til salg

Hos Kundeakademiet bryder vi os ikke om den ’stereotype anmassende sælger’, der forsøger at sælge et produkt, som køberen reelt slet ikke har brug for. Vi har derfor gjort det til vores opgave at tilbyde folk i sælgeroller en alternativ strategi, som skaber både endnu bedre resultater men også dialoger, som de kan være komfortable i.

Med Kundeakademiets specialudviklede salgsstrategi lærer du:

  • At skabe langvarige og produktive relationer til nye og eksisterende kunder.
  • At sætte din egen personlighed i spil, så kunder føler et naturligt tilhørsforhold til dig.
  • Hvordan du skaber et købsbehov hos kunderne, så de selv henvender sig til dig.
  • Hvordan du optimerer din kommunikation, så kunderne forstår værdien af dine produkter.

Vores Kurser

Udforsk hvilke kurser der kunne være relevante for dig og dine kolleger. Vi tilpasser ethvert kursus specifikt til den virksomhed eller de personer, som deltager på kurset, så indholdet er så relevant som muligt for de udfordringer og muligheder, I sidder med i den daglige arbejdsdag. Vores kurser kan både afholdes fysisk og digitalt.

Hvad siger tidligere deltagere?

Salgsforløbet har hjulpet mig ved at forstå mig selv bedre inkl. mine styrker og udfordringer, men også have en større forståelse for, hvilke persontyper jeg sælger til, og hvordan de gerne vil kommunikeres med. Igennem forløbet har Henrik udfordret mig i min nuværende overbevisning om, hvad jeg bør og ikke bør inkludere i mine salgsmøder. Dette har i høj grad forbedret kvaliteten af mine møder - så jeg spilder hverken mine potentielle kundernes tid eller min. Jeg vil på det kraftigste anbefale dette forløb til alle, der ønsker at blive bedre til at præsentere deres virksomhed, produkt eller færdigheder for en potentiel kunde og til alle, der kæmper for at lukke aftaler."

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Ananya Lokare

Sales manager, Adesso Danmark

Hvis du mangler redskaber til opbygning af salg, får du dem her på dette kursus. Jeg har altid følt at jeg ikke var ”sælger”, men det er jeg og nu har jeg mere tro på og styrke i mit salg efter Henriks oplæring. Hvis du har det på samme måde, eller du ikke får lukket salget – så er det her du får mange aha oplevelser!!

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Lene Mikkelsen

CEO LMI Healthcare

Jeg kan på det varmeste anbefale Henriks forløb til andre. Faktisk burde alle virksomheder, der sælger, servicerer og har direkte kontakt til kunderne få hjælp af Henrik. Forløbet og indholdet i forløbet skaber grundlag for de vigtige grundsten i virksomheden. Jeg ville ønske, at jeg havde mødt Henrik for mange år siden.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Hanne Østergaard

SEOmentor

Min deltagelse i forløbet var tjent hjem allerede efter første modul med Henrik og efter første sparring, da jeg på de to efterfølgende kundemøder solgte mit forløb. Faktisk var min investering i forløbet tjent hjem 3 gang efter første modul 😊Via forløbet har jeg fået en langt større forståelse for, hvordan en potentiel kundes mentale købsrejse ser ud, og hvilke parametre, jeg derfor skal skrue op og ned for alt efter, hvem jeg taler med. I forløbet er jeg blevet knivskarp på, hvordan jeg håndterer og italesætter, når en potentiel kunde gerne vil tænke over, om de ønsker at købe. Før forløbet stod det oftere uklart hen, hvor længe og præcis hvad det var, en potentiel kunde skulle tænke over. Sådan er det ikke nu.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Janne Førgaard

Ejer af Ekstramor

I forhold til den "traditionelle sælger", giver Henrik et indblik i hvordan man med den rigtige forberedelse, både kan styre måden man skal kommunikere på, hvordan man systematisk samler op og italesætter kundens udfordringer, og hvordan man i sidste sammensætter en løsning til kunden, som nærmest er umulig at afslå - Alt imens man for en gang skyld føler sig godt tilpas i rollen som sælger. Før min deltagelse i kurset med Henrik, var salg en benhård process, hvor jeg både følte mig utilpas og utilstrækkelig. Efter kurset er det at sælge blevet helt anderledes.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Sebastian Nørgaard Abramsson

Partner i Eco Island

Jeg havde en frygtelig uro ved at skulle ringe ud til potentielle kunder og fik det oftest fysisk dårligt, hvilket resulterede i at jeg talte alt for meget. Efter min træning med Charlotte og sparring undervejs i forløbet er jeg nu der i dag, hvor jeg med ro i maven, ved hvad jeg skal sige og har kun gode oplevelser med potentielle kunder.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Berit

CEO i ejerledet virksomhed

Efter den halve træningsdag med Charlotte gik vi dagen efter ud og bookede 4 møder – Det er fedt, når træning virker – især på noget som vi alle her i virksomheden ikke bryder os om.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Dan

CEO i ejerledet virksomhed

Jeg vil anbefale alle solo selvstændige at deltage for dermed at kunne øge lukkeraten på kundemøderne. Jeg har været selvstændig i 10 år og bildte mig ind at jeg nok ikke kunne lære ret meget mere omkring kundemøder. Men med dette forløb har jeg fået muligheden for at øge kvaliteten og dermed min lukkerate betydeligt.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Michael Thygesen

Ejer af Work Efficiently

Kursus

Målret dit salgsarbejde

Og få et kontinuerligt kundeflow

På dette kursus får du præsenteret et framework til at planlægge og løbende justere din salgsstrategi, så den skaber mest mulig værdi for dig uden unødvendigt arbejde. Du lærer at identificere kundernes behov, samt hvordan du herefter italesætter dem hensigtsmæssigt. Herunder bliver du introduceret til, hvordan du kan adskille din service fra konkurrenterne, hvordan du udvikler skarpere værditilbud og meget mere.

Kursus

Bliv tryg i at sælge

Også til de svære kunder

Dette kursus er til dig, der føler dig usikker eller ukomfortabel i salgssituationer. Her dykker vi dybere ned i, hvilke kundetyper der kan være svære at håndtere, og hvordan man kan håndtere dem og gøre dem til en positiv relation. Dertil kommer vi omkring adfærdspsykologi i salg, hvordan man aflæser kunders reaktioner og justerer sin kommunikation herefter samt meget andet. Efter at have deltaget i dette kursus vil du uden tvivl føle dig mere tryg og selvsikker, når du næste gang sidder i en vanskelig salgssituation.

Kursus

Få fat på dine drømmekunder

Fyld din kalender med kvalitetsmøder

Dette kursus er målrettet til virksomheder, der benytter, eller ønsker at benytte en outbound mødebookingsstrategi til at få kunder i butikken. Vi udforsker hvilke parametre, der er afgørende for, om man har succes med mødebooking via telefonen. Derudover præsenterer vi en konkret strategi, som kan guide din tilgang til mødebooking, så du ikke misser vigtige detaljer og får helt styr på, hvordan du faciliterer en imødekommende og produktiv dialog med nye mennesker.

Kursus

Effektive kundemøder

Tag styringen og sælg på dine præmisser

På dette kursus lærer du at styre dialogen på salgsmøder, så du får sporet samtalen ind på de emner, som er mest værdifulde for din salgssituation. Men den vigtigste pointe er, at du lærer at gøre det uden at være hverken dominerende eller påtrængende. Ingen gider at sidde overfor en sælger, der ikke gider at lytte. Derfor er både spørge- og lytteteknik en essentiel del af dette kursus. Du får indblik i, hvordan du udarbejder en effektiv spørgeramme, et overblik over salgsmødets forskellige faser og meget mere.

Kursus

Brænd igennem online

Spar tid og få flere kunder

I dette kursus dykker vi dybere ned i en af de nyere salgsdiscipliner – det digitale kundemøde. Ved at afholde møder online kan du udvide dit markedsområde betragteligt og samtidig være mere effektiv i din mødeafholdelse. Men der er også risici forbundet med digitale møder, såsom mangel på menneskelig forbindelse. Vi kommer omkring, hvordan du afhjælper disse udfordringer, skaber både en behagelig og værdiskabende dialog samt udnytter de muligheder, som digitale værktøjer tilbyder.

Vil du have udvidet dine salgskompetencer med et målrettet kursus?